headlinenieuwtestdef
home

Met OutSight naar Sri lanka

calamiteitenfonds

Individuele rondreis Sri Lanka

 

Plannen voor een individuele rondreis Sri Lanka? Hier vind je onze individuele Sri Lanka rondreizen; door ons samengesteld, op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, bijvoorbeeld onze rondreis Langs de hoogtepunten van Sri Lanka. Of toch de combinatiereis naar Sri Lanka en de Malediven. Maar misschien wil je langer of korter? Toch meer strand of minder cultuur, of een reis precies andersom? 

 

Geen probleem: we kunnen namelijk de rondreizen ook altijd helemaal naar wens voor je aanpassen! Toch liever zelf puzzelen? Met onze bouwstenen kun je helemaal zelf je eigen rondreis samenstellen.

 

5 rondreizen

Sri lanka- rondreis, Pinnawela

DECEMBERSPECIAL Sri Lanka – rondreis incl. retourvlucht

16 dagen

vanaf € 1791,- p.p.

Deze DECEMBERSPECIAL is een complete rondreis Sri Lanka, een voorbeeldreis om een indicatie te geven wat een 2-weekse rondreis inclusief retourvlucht kost. Je bezoekt alle hoogtepunten van Sri Lanka per privé-auto met chauffeur!

lees verder »
Sri Lanka rondreis Hoogtepunten

Sri Lanka rondreis 1: Langs de hoogtepunten van Sri Lanka

16 dagen

vanaf € 1012,- p.p.

Een complete rondreis per privé-auto met chauffeur door Sri Lanka. Hoogtepunten zijn de tempels van Anuradhapura & Polonnaruwa, Kandy, het olifantenweeshuis in Pinnawela, de heuvels rond Ella en Nuwara Eliya. Je eindigt op het rustige strand van Mirissa.

lees verder »
rondreis Sri Lanka Compleet

Sri Lanka rondreis 2: Sri Lanka Compleet, inclusief het noorden

19 dagen

vanaf € 1321,- p.p.

Complete rondreis per privé-auto met chauffeur langs Anuradhapura & Polonnaruwa, Jaffna in het nog onontdekte noorden, het heerlijk rustige strand van Trincomalee in het oosten, Kandy, het olifantenweeshuis in Pinnawela, de bergen rond Ella en het rustige strand van Mirissa!

lees verder »
Sri Lanka rondreis avonturlijk

Sri Lanka rondreis 3: Actief en avontuurlijk Sri Lanka

19 dagen

vanaf € 1393,- p.p.

Deze complete rondreis bevat actie én avontuur, je maakt uitgebreid kennis met de natuur van Sri Lanka! Per privé-auto met chauffeur bezoek je tempels, maakt een raft-trip, verblijft in de jungle, maakt veel wandelingen en je eindigt aan het palmenstrand van Tangalle!

lees verder »
Sri Lanka-Malediven-rondreis

Sri Lanka rondreis 4: Cultuur en strand op Sri Lanka en de Malediven

18 dagen

vanaf € 1423,- p.p.

Een complete rondreis per privé-auto met chauffeur langs de hoogtepunten van Sri Lanka met op het einde een relaxed verblijf op de Malediven!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

1- Bekijk de bouwstenen

2- Maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’

3- Klik op Mijn Reis voor je selectie

4- Bekijk en pas aan

5- Vraag jouw reis aan (geheel vrijblijvend)!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656