headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreis Sri Lanka

 

Plannen voor een individuele rondreis Sri Lanka? Hier vind je onze individuele Sri Lanka rondreizen; door ons samengesteld, op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, bijvoorbeeld onze rondreis Langs de hoogtepunten van Sri Lanka. Of toch de combinatiereis naar Sri Lanka en de Malediven. Maar misschien wil je langer of korter? Toch meer strand of minder cultuur, of een reis precies andersom? 

 

Geen probleem: we kunnen namelijk de rondreizen ook altijd helemaal naar wens voor je aanpassen! Toch liever zelf puzzelen? Met onze bouwstenen kun je helemaal zelf je eigen rondreis samenstellen.

 

5 rondreizen

Sri Lanka Udawalawe

Sri Lanka Family-reis

19 dagen

vanaf € 1593,- p.p.

Maak een gezellige & ontspannen rondreis per auto met chauffeur door prachtig Sri Lanka! Jullie maken wandelingen, jeepsafari’s, een raftingtrip én jullie verblijven aan het strand; kortom: alles erop & eraan! Voor ieder wat wils: Sri Lanka heeft het allemaal.

lees verder »
Sri Lanka rondreis Hoogtepunten

Sri Lanka rondreis 1: Langs de hoogtepunten van Sri Lanka

16 dagen

vanaf € 1012,- p.p.

Een complete rondreis per privé-auto met chauffeur door Sri Lanka. Hoogtepunten zijn de tempels van Anuradhapura & Polonnaruwa, Kandy, het olifantenweeshuis in Pinnawela, de heuvels rond Ella en Nuwara Eliya. Je eindigt op het rustige strand van Mirissa.

lees verder »
rondreis Sri Lanka Compleet

Sri Lanka rondreis 2: Sri Lanka Compleet, inclusief het noorden

19 dagen

vanaf € 1321,- p.p.

Complete rondreis per privé-auto met chauffeur langs Anuradhapura & Polonnaruwa, Jaffna in het nog onontdekte noorden, het heerlijk rustige strand van Trincomalee in het oosten, Kandy, het olifantenweeshuis in Pinnawela, de bergen rond Ella en het rustige strand van Mirissa!

lees verder »
Sri Lanka rondreis avonturlijk

Sri Lanka rondreis 3: Actief en avontuurlijk Sri Lanka

19 dagen

vanaf € 1393,- p.p.

Deze complete rondreis bevat actie én avontuur, je maakt uitgebreid kennis met de natuur van Sri Lanka! Per privé-auto met chauffeur bezoek je tempels, maakt een raft-trip, verblijft in de jungle, maakt veel wandelingen en je eindigt aan het palmenstrand van Tangalle!

lees verder »
Sri Lanka-Malediven-rondreis

Sri Lanka rondreis 4: Cultuur en strand op Sri Lanka en de Malediven

18 dagen

vanaf € 1423,- p.p.

Een complete rondreis per privé-auto met chauffeur langs de hoogtepunten van Sri Lanka met op het einde een relaxed verblijf op de Malediven!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!