headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreis Sri Lanka:

Reis langs theevelden, tempels & tropische stranden door Sri Lanka!

Hier vind je al onze individuele rondreizen Sri Lanka; door ons samengesteld, op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring. Ziet er iets voor je bij? Kies je eigen rondreis ↓, pas hem aan naar wens, misschien hier een dagje langer of daar een dagje korter, plak er een bouwsteen tussen, spring op een surfplank in Arugam Bay en maak een fietstocht tussen de tempels!

 

Vroegboekkorting OutSight Travel

 

6 rondreizen

Sri Lanka Jubileumreis2

Sri Lanka Jubileumreis: fietsen, koken, klimmen, olifanten spotten & relaxen!

18 dagen

vanaf € 1195,- p.p.

Deze bijzondere jubileumrondreis zit vol nieuwe ervaringen en avonturen! Je maakt kennis met de prachtige natuur van Sri Lanka, je leert de kneepjes van het vak tijdens een ‘Cooking Experience’ én je geniet van de verschillende stranden van Sri Lanka!!

lees verder »
Sri Lanka Family-reis

Sri Lanka Family-reis

19 dagen

vanaf € 1599,- p.p.

Maak een gezellige & ontspannen rondreis per auto met chauffeur door prachtig Sri Lanka! Jullie maken wandelingen, jeepsafari’s, een raftingtrip én jullie verblijven aan het strand; kortom: alles erop & eraan! Voor ieder wat wils: Sri Lanka heeft het allemaal.

lees verder »
Sri Lanka rondreis Hoogtepunten

Sri Lanka rondreis Langs de hoogtepunten van Sri Lanka

16 dagen

vanaf € 1040,- p.p.

Een complete rondreis per privé-auto met chauffeur door Sri Lanka. Hoogtepunten zijn de tempels van Anuradhapura & Polonnaruwa, Kandy, het olifantenweeshuis in Pinnawela, de heuvels rond Ella en Nuwara Eliya. Je eindigt op het rustige strand van Mirissa.

lees verder »
rondreis Sri Lanka

Sri Lanka rondreis Compleet, inclusief het onontdekte noorden

19 dagen

vanaf € 1349,- p.p.

Complete rondreis per privé-auto met chauffeur langs Anuradhapura & Polonnaruwa, Jaffna in het nog onontdekte noorden, het heerlijk rustige strand van Trincomalee in het oosten, Kandy, het olifantenweeshuis in Pinnawela, de bergen rond Ella en het rustige strand van Mirissa!

lees verder »
Rondreis Sri Lanka Avontuurlijk

Rondreis Sri Lanka Avontuurlijk & Actief

19 dagen

vanaf € 1469,- p.p.

Deze complete rondreis bevat actie én avontuur, je maakt uitgebreid kennis met de natuur van Sri Lanka! Per privé-auto met chauffeur bezoek je tempels, maakt een raft-trip, verblijft in de jungle, maakt veel wandelingen en je eindigt aan het palmenstrand van Tangalle!

lees verder »
rondreis Sri Lanka Malediven

Sri Lanka rondreis inclusief de Malediven

18 dagen

vanaf € 1469,- p.p.

Een heerlijke, complete rondreis per privé-auto met chauffeur langs de hoogtepunten van Sri Lanka met op het einde een relaxed verblijf op de Malediven!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider