headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hoe werkt het in Sri Lanka?

Sri Lanka, hoe werkt het in

 

Na aankomst in Sri Lanka raden we je aan enkele dagen te verblijven aan het strand van Negombo. Je kunt dan even wennen aan de cultuur, het dagelijkse leven en de temperatuur van Sri Lanka voor je aan je rondreis begint. Vanuit Negombo kun je daarna beginnen aan je rondreis per eigen auto met chauffeur, de perfecte manier om Reisverhaal Justin en Saskia - Sri Lanka-vlaggetjesdoor Sri Lanka te reizen. Bezoek in ieder geval de oude hoofdsteden Anuradhapura en Pollonaruwa, de citadel-op-een-rots Sigiriya en natuurlijk het meer van Kandy.

Je kunt naar keuze je autorondreis uitbreiden met een bezoek aan Trincomalee in het nog on-ontdekte oosten van het eiland, Jaffna in het pas sinds kort weer veilige noorden, een avontuurlijke rafting-trip over de Kelani River of een trekking door de theevelden. De autorondreizen eindigen aan het strand, je kunt zelf kiezen waar je aan het strand wilt liggen: rustig Mirissa, het palmenstrand van Tangalle of uniek Unawatuna! Het is natuurlijk ook mogelijk je reis te verlengen met een verblijf op de heerlijke Malediven.

 

Reizen per privé-auto met chauffeur
Een perfecte reismogelijkheid in Sri Lanka is een autorondreis per privé-auto met chauffeur. Je hoeft niet zelf te rijden, maar kunt wel je eigen reistempo bepalen en onderweg stoppen wanneer je wilt. Wij bieden al onze bouwstenen aan per auto inclusief chauffeur, lees ook de informatie over het vervoer in Sri Lanka.

geldigheid

 

Alle in het reisaanbod vermelde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen en bij boeking van min. 2 personen. Prijzen zijn exclusief hoogseizoentoeslagen (tenzij anders vermeld).

 

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Aan de informatie en de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Reisvoorstel aanvragen
close slider