headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

We hebben een geweldige reis gehad en Sri Lanka is mooier dan we van te voren bedacht hadden. Hele vriendelijk bevolking en erg behulpzaam.

 

We hebben een geweldige reis gehad en Sri Lanka is mooier dan we van te voren bedacht hadden. Hele vriendelijk bevolking en erg behulpzaam.

 

De lokale agent? Perfect.

 

De chauffeur? Van chauffeur tot vriend. Heeft ons veel meer laten zien dan in het programma stond en ook dingen die jullie wellicht niet weten, zoals dat het boeken van een NP niet belangrijk is, want de olifanten bepalen zelf waar ze heen gaan. Zo heeft hij ons Kaudulla NP laten zien, waar zo’n beetje alle olifanten van Sri Lanka waren ivm lage waterstand. Een chauffeur maakt of kraakt je reis en wij hadden een top gozer. Ook omdat wij zeer waarschijnlijk normale mensen zijn. Niet aangesproken willen worden als meneer en mevrouw etc.

Hotel Palm Garden moet nog veel leren over vriendelijkheid. Misschien eens op werkstudie sturen naar Giritale. De rest waren allemaal goede en vriendelijke hotels. De rondreis was super, mede door de geweldige chauffeur. Geen gehaast en geen gejaag.

 

Het enige waar ik even minder vrolijk van werd is dat het bezoek aan Pinnawela beter geregeld had kunnen zijn. Het is een weeshuis waar bezoekers zelf de kleine olifantjes melk mogen geven, maar dit mogen echter maar 30 mensen doen. De teleurstelling was groot, want zoals bekend was dit de reden waarom ik hier naartoe wilde. Het is uiteindelijk gelukt door onder de tafel geld toe te stoppen. Ik moet wel eerlijk zijn door te zeggen dat het wel erg kort dag was voordat we gingen, maar misschien een idee om mee te nemen naar volgende boekingen etc.

 

Als laatste willen wij jullie heel erg bedanken voor de inzet en betrokkenheid, waarbij wij zeker weten dat het samenwerken niet eenmalig is geweest en als wij volgend jaar China/Tibet willen gaan bezoeken we weer bij jullie zullen aankloppen.

— Andre & Sabita, Limburg - Sri Lanka

Jullie hebben erg goed meegedacht over de invulling van onze reis. Bedankt voor al je goede hulp, ik zal Outsight zeker aanraden bij andere reizigers.

 

Ik heb een prachtige reis gemaakt! Genoten!

 

Sri Lanka is een geweldig land en de Malediven een topper als verlenging/afsluiting van een rondreis. We hadden veel geluk met onze chauffeur, die tevens een licensed guide bleek te zijn! Hij heeft ons heel veel verteld over zijn land en de bezienswaardigheden. Zelfs een klim naar de top van Sigiriya Rock was hem niet teveel. Hij heeft meegedacht over de invulling van de reis (Pinnawela bijvoorbeeld ingeruild voor olifantenweeshuis in Udawalawe en toen de Horton Plains niet door kon gaan ivm het slechte weer bood hij Little Adams Peak als alternatief) Hoogtepunten van de reis: Sigiriya Rock, de treinreis, olifantensafari in Kaudulla. 

           
Sommige hotels lagen niet centraal (op loopafstand van een dorpje/stadje), maar de ligging (zoals Giritale hotel in Polonnaruwa, met prachtig uitzicht) was wel echt top. Daarnaast was de kwaliteit van de meeste hotels gewoon goed. Het eten in de hotels was lekker, waardoor je ’s avonds de deur niet per se uit hoefde voor het diner (de niet-centrale ligging was hierdoor niet zo erg).

 

Jullie hebben erg goed meegedacht over de invulling van onze reis. Een deel is nog aangepast, omdat het weer aan de zuidkust niet goed is in september. Daarnaast vond ik het prettig dat jullie naar alle vluchtmogelijkheden hebben gekeken. Vliegen vanaf Dusseldorf was een goede optie.

 

Layla heeft ons er goed geholpen! Als we vragen hadden, kregen we van haar (of van een collega) snel antwoord.

Bedankt voor al je goede hulp, ik zal Outsight zeker aanraden bij andere reizigers.

— Cynthia, Erica - Sri Lanka

Wij hebben een zalige huwelijksreis gehad in zowel Sri Lanka als de Malediven, echt ontzettend genoten.

 

Wij hebben een zalige huwelijksreis gehad in zowel Sri Lanka als de Malediven, echt ontzettend genoten.

 

Wat een mooi land is Sri Lanka, met name de natuur daar (de steden en dorpen – op Arugam Bay na – zijn minder bijzonder). De reis was voor ons een juiste mix van dingen zien (tempels, Polonnaruwa, uitzichten), dingen doen (safari, raften, hiken, ziplinen, surfen, snorkelen) en ontspanning (strand, restaurantjes, massages, Malediven).

 

De hotels waren over het algemeen prima, met twee grote uitschieters namelijk hotel Giritale (wat een prachtig uitzicht) en Jungle Resort (prachtige open lodges aan een riviertje en met de kabelbaan het resort betreden). Verder voelden we ons ook echt op huwelijksreis; de meeste hotels deden voor ons gevoel ook iets extra’s (mooie bloemenversieringen op onze bedden, fruitmanden, taartje bij Queens Hotel, upgrade naar kamer met uitzicht in Arugam Bay etc.). Vervolgens waren de Malediven nog een fantastisch toetje. Heerlijk bounty eiland, mooi snorkelen en echte ontspanning, hier hadden we nog wel langer kunnen/willen blijven.

 

Over het algemeen zijn we zeer tevreden en bij een volgende reis die we op deze wijze willen vormgeven (en naar een land dat jullie ook faciliteren) zullen we zeker weer gebruik willen maken van jullie diensten. 

 

Hartelijk bedankt voor de mooie reis die je voor ons hebt samengesteld!

Madeleine & Marc

 

— Madeleine & Marc, Amsterdam - Sri Lanka & de Malediven

Aanbevelenswaardig dus! Dank nogmaals voor de zeer goede service

 

Ik kan je vertellen dat alles prima is gegaan. Boven verwachtingen zelfs, omdat ik vaak reis en altijd alles zelf regel. Dit was dan wel een klapje duurder, maar het echt alleszins waard!

Aanbevelenswaardig dus! Dank nogmaals voor de zeer goede service! 

— Bart, Amsterdam - Sri Lanka

Wij kijken terug op een plezierige reis en vonden de bevolking in Sri Lanka erg gastvrij, hulpvaardig en service gericht.

 

De rondreis met auto met chauffeur is boven verwachting geweest. De chauffeur was altijd punctueel op tijd. Sprak goed Engels en voldeed al onze wensen. We hoefden zelf verder niets te regelen.

Wij kijken terug op een plezierige reis en vonden de bevolking in Sri Lanka erg gastvrij, hulpvaardig en service gericht.

— Tineke & Wolter - Sri Lanka

Contact
close slider