headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Anderen over ons

Jullie hebben erg goed meegedacht over de invulling van onze reis. Bedankt voor al je goede hulp, ik zal Outsight zeker aanraden bij andere reizigers.

 

Ik heb een prachtige reis gemaakt! Genoten!

 

Sri Lanka is een geweldig land en de Malediven een topper als verlenging/afsluiting van een rondreis. We hadden veel geluk met onze chauffeur, die tevens een licensed guide bleek te zijn! Hij heeft ons heel veel verteld over zijn land en de bezienswaardigheden. Zelfs een klim naar de top van Sigiriya Rock was hem niet teveel. Hij heeft meegedacht over de invulling van de reis (Pinnawela bijvoorbeeld ingeruild voor olifantenweeshuis in Udawalawe en toen de Horton Plains niet door kon gaan ivm het slechte weer bood hij Little Adams Peak als alternatief) Hoogtepunten van de reis: Sigiriya Rock, de treinreis, olifantensafari in Kaudulla. 

           
Sommige hotels lagen niet centraal (op loopafstand van een dorpje/stadje), maar de ligging (zoals Giritale hotel in Polonnaruwa, met prachtig uitzicht) was wel echt top. Daarnaast was de kwaliteit van de meeste hotels gewoon goed. Het eten in de hotels was lekker, waardoor je ’s avonds de deur niet per se uit hoefde voor het diner (de niet-centrale ligging was hierdoor niet zo erg).

 

Jullie hebben erg goed meegedacht over de invulling van onze reis. Een deel is nog aangepast, omdat het weer aan de zuidkust niet goed is in september. Daarnaast vond ik het prettig dat jullie naar alle vluchtmogelijkheden hebben gekeken. Vliegen vanaf Dusseldorf was een goede optie.

 

Layla heeft ons er goed geholpen! Als we vragen hadden, kregen we van haar (of van een collega) snel antwoord.

Bedankt voor al je goede hulp, ik zal Outsight zeker aanraden bij andere reizigers.

— Cynthia, Erica - Sri Lanka

Wij hebben een zalige huwelijksreis gehad in zowel Sri Lanka als de Malediven, echt ontzettend genoten.

 

Wij hebben een zalige huwelijksreis gehad in zowel Sri Lanka als de Malediven, echt ontzettend genoten.

 

Wat een mooi land is Sri Lanka, met name de natuur daar (de steden en dorpen – op Arugam Bay na – zijn minder bijzonder). De reis was voor ons een juiste mix van dingen zien (tempels, Polonnaruwa, uitzichten), dingen doen (safari, raften, hiken, ziplinen, surfen, snorkelen) en ontspanning (strand, restaurantjes, massages, Malediven).

 

De hotels waren over het algemeen prima, met twee grote uitschieters namelijk hotel Giritale (wat een prachtig uitzicht) en Jungle Resort (prachtige open lodges aan een riviertje en met de kabelbaan het resort betreden). Verder voelden we ons ook echt op huwelijksreis; de meeste hotels deden voor ons gevoel ook iets extra’s (mooie bloemenversieringen op onze bedden, fruitmanden, taartje bij Queens Hotel, upgrade naar kamer met uitzicht in Arugam Bay etc.). Vervolgens waren de Malediven nog een fantastisch toetje. Heerlijk bounty eiland, mooi snorkelen en echte ontspanning, hier hadden we nog wel langer kunnen/willen blijven.

 

Over het algemeen zijn we zeer tevreden en bij een volgende reis die we op deze wijze willen vormgeven (en naar een land dat jullie ook faciliteren) zullen we zeker weer gebruik willen maken van jullie diensten. 

 

Hartelijk bedankt voor de mooie reis die je voor ons hebt samengesteld!

Madeleine & Marc

 

— Madeleine & Marc, Amsterdam - Sri Lanka & de Malediven

Aanbevelenswaardig dus! Dank nogmaals voor de zeer goede service

 

Ik kan je vertellen dat alles prima is gegaan. Boven verwachtingen zelfs, omdat ik vaak reis en altijd alles zelf regel. Dit was dan wel een klapje duurder, maar het echt alleszins waard!

Aanbevelenswaardig dus! Dank nogmaals voor de zeer goede service! 

— Bart, Amsterdam - Sri Lanka

Wij kijken terug op een plezierige reis en vonden de bevolking in Sri Lanka erg gastvrij, hulpvaardig en service gericht.

 

De rondreis met auto met chauffeur is boven verwachting geweest. De chauffeur was altijd punctueel op tijd. Sprak goed Engels en voldeed al onze wensen. We hoefden zelf verder niets te regelen.

Wij kijken terug op een plezierige reis en vonden de bevolking in Sri Lanka erg gastvrij, hulpvaardig en service gericht.

— Tineke & Wolter - Sri Lanka

Malediven: het snorkelen daar is een feest en moet je beslist minimaal twee dagen doen. Het onderwaterleven is zeer bijzonder.

 

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Het was een fijne reis en we kijken met goede herinneringen terug.
We zijn enorm goed opgevangen en begeleid door onze chauffeur. Sri Lanka is een prachtig land. Wij hebben alle hoogtepunten gezien en cultuur historisch zeer interessant.

 

Een paar dingen hebben we gemist zoals Horton Plains door een blokkade van een bus op de weg er naar toe, en een wandeling naar Adams Peak. Dat was een beetje jammer. Moeten we maar nog een keer meenemen in een volgende trip. Een extra nachtje in Ella’s Jungle park met een wandeling daar hadden wij ook mooi gevonden. Heerlijk om zo in de rimboe te zitten zo in je eigen relatief luxe hut. Echt verrassend was dat!
Deer Park is ook een uitstekend hotel met uitstekend buffet en locatie.

 

Malediven is een echte toeristen fabriek, maar alles is meer dan uitstekend geregeld, schoon en georganiseerd. Het snorkelen daar is een feest en moet je beslist minimaal twee dagen doen. Als het kan met een GoPro of onderwatercamera. Het onderwaterleven is zeer bijzonder. Zo hebben wij haaien en een reuzenschildpad kunnen zien.

 

Groet,

— Kees - Sri Lanka & Malediven