headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Excursies Sri Lanka

 

Hier vind je onze Excursies Sri Lanka, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van toepassing zijn.  Enkele  excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van al onze excursies in Sri Lanka:

 


5 excursies

Sri Lanka, excursie, RiceCurry

Traditioneel Koken bij de Grootmoeder thuis – in Negombo

€ 25,- p.p.

Tijdens deze excursie van een halve dag word je opgehaald bij je hotel in Negombo. Samen met de gids/kok koop je de ingrediënten op de markt, daarna leer je een maaltijd te bereiden volgens echte Srilankaanse recepten.

lees verder »
Sri Lanka, excursie, fietsen

Fietstocht ‘meet de locals’

€ 13,- p.p.

Een bijzondere fietstocht van een halve dag langs verschillende dorpjes in de omgeving van Negombo. Samen met de gids fiets je ’s ochtends vroeg vanuit het hotel eerst naar de vismarkt van dit havenstadje en vervolgens de landelijke gebieden rond  Negombo in.

lees verder »
Sri Lanka, excursie, Cooking Experience Kandy

Cooking Experience in Kandy

€ 35,- p.p.

Tijdens deze excursie van een halve dag word je opgehaald bij je hotel (of homestay) in Kandy. In Thotupola Residence, in een prachtige groene omgeving net buiten Kandy, maak je kennis met de kok en de vriendelijke gastvrouw.  Daarna gaan jullie naar de markt, waar je gezamenlijk de ingrediënten koopt.

lees verder »
Sri Lanka, excursie, raften

Raften van Kandy naar Nuwara Eliya

€ 59,- p.p.

Een avontuurlijke raft-trip vanuit het Kitulgala Resthouse! Je vertrekt vroeg in de morgen vanuit Kandy, als de chauffeur je naar het treinstation brengt. Je maakt als je wilt eerst een prachtige treinreis richting Nuwara Eliya. 

lees verder »
Sri Lanka, excursie, Mirissa, walvissen

Op zoek naar de walvissen bij Mirissa

€ 62,- p.p.

De kust van Sri Lanka is een prima plaats om walvissen te spotten! In het warme water van de Indische oceaan vind je onder andere de grootste walvis ter wereld: de blauwe vinvis. Daarnaast zijn er bultruggen, potvissen en regelmatig ook orka’s.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 19 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider