headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Kamperen in een Safari Camp bij Yala National Park

Yala National Park

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 79,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Sri Lanka bouwsteen Yala

Lijkt het je leuk om een nacht te kamperen bij Yala National Park? Tijdens onze bouwsteen Sri Lanka Compleet verblijf je een nacht in een hotel in Tissa, van waaruit je een jeepsafari naar het Yala National Park maakt. Vind je het leuker om op een campsite te verblijven? Kies dan deze invoeg-bouwsteen! De chauffeur brengt je naar een avontuurlijk Tented Safari Camp bij de Katagamuwa entree van het Yala National Park (ca. 15 min. rijden), vlakbij het heilige plaatsje Kataragama.

 

Je kunt ’s middags eventueel een bezoek brengen aan het prachtige tempelterrein van Kataragama! De volgende ochtend vroeg maak je een jeepsafari door het park. Je verblijft in een sfeervolle, vaste tent met eigen badruimte en een echt bed. De maaltijden zijn inclusief, en ’s avonds geniet je bij een kampvuur van de dierengeluiden om je heen!


Dag 1: (vanuit Ella) naar Yala Camp Site, lunch, bezoek aan Kataragama, overnachting in tent op Camp Site
Dag 2: vroege safari per jeep naar Yala National Park, daarna verder naar de zuidwestkust (Mirissa, Tangalle of Unawatuna).

Prijs € 79,- p.p.

Inbegrepen: vervoer van- en naar de campsite, maaltijden van lunch op dag 1 t/m het ontbijt op dag 2, jeepsafari en overnachting in tent

 

Niet inbegrepen: drankjes, entreegeld Yala N.P. (indicatie zie info entreegelden), eventuele extra jeepsafari en fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: gehele jaar, maar in dit gebied is het vooral in augustus erg warm. Omdat er geen airco in de tenten is (wel een fan) kan het dan dus erg warm zijn in de tent.


Seizoen:
 het Yala National Park is mogelijk vanaf half september tot half oktober gesloten in verband met de broedtijd van de vogels in het park. De exacte data horen we kort van te voren. Als alternatief kun je in deze periode een safari maken naar het Bundala N.P.

 

Reiscode: LKP008

 

Let op: minimum 2 personen!

 

Suggestie: Deze bouwsteen kun je boeken als invoegbouwsteen bij onze bouwsteen ‘Sri Lanka Compleet’ op dag 8. Deze overnachting komt dan in plaats van de hotelovernachting in Tissa.

 

Je verblijft in een sfeervolle, vaste stevige tent met een zitje voor de deur en echte bedden. Bij de tent is een eigen ruimte met toilet en douche.

 

De maaltijden zijn inclusief.

 

Sri Lanka hotels, Yala, Big Game CampSri Lanka hotels, Yala, Big Game Camp bedSri lanka hotels- Yala Big Game tent2

 

 

 

 

Dag 1: (vanuit Ella) naar Yala Camp Site, lunch, bezoek aan Kataragama, overnachting in tent op Camp Site
Na je verblijf in Ella daal je langzaam af naar de kust om in te checken bij de campsite. Na de lunch kun je een bezoek brengen aan de heilige plaats Kataragama, een van de drie meest heilige plaatsen van Sri Lanka, voor zowel boeddhisten, moslims als hindoes! De Kirivehara Dagoba is opgedragen aan Buddha, bij de rivier staat de prachtige Ul-Khizr Mosque, in de heilige rivier Menik Ganga zul je misschien pelgrims zien baden, of de heilige berg beklimmen. Een fascinerend tempelterrein! In juli of augustus vindt jaarlijks het Perahara festival plaats, waarbij je vele processies, dansers en andere festiviteiten kunt zien! Houd dan wel rekening met veel drukte…..

 

Je verblijft in een sfeervolle Safari Camp op slechts een kwartiertje rijden van de Katagamuwa entree van het Yala National Park, je slaapt in een safari tent!

 

Dag 2: vroege safari per jeep naar Yala National Park, daarna verder naar de zuidwestkust (Mirissa, Tangalle of Unawatuna).
In de vroege ochtend maak je een jeepsafari door het park. Het Yala National Park wordt bevolkt door vooral luipaarden, en verder ook olifanten, veel vogels, waterbuffels, krokodillen, herten en apen. Na het ontbijt reis je verder naar de kust, waarschijnlijk naar een van de kustplaatsen voor een paar heerlijke dagen aan het strand!

Prijs € 79,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider