headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Kamperen bij Yala National Park

Yala National Park

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 63,- p.p. Vanafprijs! Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Tijdens onze bouwsteen Sri Lanka Compleet verblijf je een nacht in een hotel in Tissa, van waaruit je een jeepsafari naar het Yala National Park maakt. Vind je het leuker om op een campsite te verblijven? Kies dan deze invoeg-bouwsteen! De chauffeur brengt je naar een avontuurlijk Tented Safari Camp bij de Katagamuwa entree van het Yala National Park (ca. 15 min. rijden), vlakbij het heilige plaatsje Kataragama. Je kunt ’s middags eventueel een bezoek brengen aan het prachtige tempelterrein van Kataragama! De volgende ochtend vroeg maak je een jeepsafari door het park. Je verblijft in een sfeervolle, vaste tent met eigen badruimte en een echt bed. De maaltijden zijn inclusief, en ’s avonds geniet je bij een kampvuur van de dierengeluiden om je heen!


Dag 1: (vanuit Ella) naar Yala Camp Site, lunch, bezoek aan Kataragama, overnachting in tent op Camp Site
Dag 2: vroege safari per jeep naar Yala National Park, daarna verder naar de zuidwestkust (Mirissa, Tangalle of Unawatuna).

Prijs € 63,- p.p. Vanafprijs!

Inbegrepen: vervoer van- en naar de campsite, maaltijden van lunch op dag 1 t/m het ontbijt op dag 2, jeepsafari, overnachting in tent
Niet inbegrepen: drankjes, entreegeld Yala N.P. (indicatie zie info entreegelden), eventuele extra jeepsafari, fooien

 

Periode: gehele jaar, maar in dit gebied is het vooral in augustus erg warm. Omdat er geen airco in de tenten is (wel een fan) kan het dan dus erg warm zijn in de tent.


Seizoen:
  het Yala National Park is dit jaar gesloten van 1 September tot 15 Oktober 2017, in deze periode kun je een safari maken naar het Bundala N.P.

 

Reiscode: LKP008

 

Let op: minimum 2 personen!

 

Suggestie: Deze bouwsteen kun je boeken als invoegbouwsteen bij onze bouwsteen ‘Sri Lanka Compleet’ op dag 8. Deze overnachting komt dan in plaats van de hotelovernachting in Tissa.

 

Je verblijft in een sfeervolle, vaste stevige tent met een zitje voor de deur en echte bedden. Bij de tent is een eigen ruimte met toilet en douche.

 

De maaltijden zijn inclusief.

 

Sri Lanka hotels, Yala, Big Game CampSri Lanka hotels, Yala, Big Game Camp bedSri lanka hotels- Yala Big Game tent2

 

 

 

 

Dag 1: (vanuit Ella) naar Yala Camp Site, lunch, bezoek aan Kataragama, overnachting in tent op Camp Site
Na je verblijf in Ella daal je langzaam af naar de kust om in te checken bij de campsite. Na de lunch kun je een bezoek brengen aan de heilige plaats Kataragama, een van de drie meest heilige plaatsen van Sri Lanka, voor zowel boeddhisten, moslims als hindoes! De Kirivehara Dagoba is opgedragen aan Buddha, bij de rivier staat de prachtige Ul-Khizr Mosque, in de heilige rivier Menik Ganga zul je misschien pelgrims zien baden, of de heilige berg beklimmen. Een fascinerend tempelterrein! In juli of augustus vindt jaarlijks het Perahara festival plaats, waarbij je vele processies, dansers en andere festiviteiten kunt zien! Houd dan wel rekening met veel drukte…..

Je verblijft in een sfeervolle Safari Camp op slechts een kwartiertje rijden van de Katagamuwa entree van het Yala National Park, je slaapt in een safari tent!

 

Dag 2: vroege safari per jeep naar Yala National Park, daarna verder naar de zuidwestkust (Mirissa, Tangalle of Unawatuna).
In de vroege ochtend maak je een jeepsafari door het park. Het Yala National Park wordt bevolkt door vooral luipaarden, en verder ook olifanten, veel vogels, waterbuffels, krokodillen, herten en apen. Na het ontbijt reis je verder naar de kust, waarschijnlijk naar een van de kustplaatsen voor een paar heerlijke dagen aan het strand!

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze complete rondreizen! Bekijk alle 5 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656