headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Sri lanka

calamiteitenfonds

Het sfeervolle surfstrand van Arugam Bay

Arugam Bay

2 dagen, 1 nacht

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Sri Lanka bouwsteen Arugam Bay

De baai van Arugam is een heerlijk zandstrand met palmbomen, aan de oostkust van Sri Lanka. Arugam Bay staat bekend als een van de beste surfplekken van Sri Lanka. Natuurlijk komen hier veel surfers op af, maar ook andere reizigers; op zoek naar een relaxte backpackers-sfeer, kleine visrestaurants, hangmatten op het strand, ‘chill’-muziek en barretjes.


Dag 1: van Ella naar Arugam, overnachting
Dag 2: vrije ochtend in Arugam Bay, door naar Tissa, einde van deze invoegbouwsteen

 

Prijs vanaf € 115,- p.p. bij 2d/1n
Prijs vanaf € 195,- p.p. bij 3d/2n

Inbegrepen: vervoer per privé-auto met Engelssprekende chauffeur volgens programma (als invoegbouwsteen), 1 of 2 hotelovernachting(-en) inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: overige maaltijden, overig plaatselijk vervoer
Reiscode: LKS104


Beste tijd: april tot oktober. Als je wilt surfen: de golfen zijn het beste van april tot en met september. Ook in oktober en november is het nog vaak prima weer, en het wordt dan een stuk rustiger omdat de surfers wegblijven.

 

Let op: de genoemde prijs is een vanafprijs. Afhankelijk van het seizoen kan de prijs voor de hotelovernachtingen iets hoger (of soms lager) zijn. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijgt je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

https://srilanka.outsight.nl/wp-content/uploads/sites/15/2015/12/Sri-Lanka-hotels-Arugam-Bay-Vista-terras.pngTijdens deze bouwsteen verblijf je in een prima, sfeervol, schoon hotel, aan de hoofdstraat en aan het strand.  Het hotel heeft een terras/bar direct aan het strand, met uitzicht op de oceaan en de vissersboten op het strand.
Lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Sri Lanka.

Dag 1: van Ella naar Arugam
Vandaag rijd je per privé-auto met chauffeur vanuit Ella de prachtige route naar het strand van Arugam Bay aan de zuidoostkust, waar je heerlijk kunt relaxen. Arugam is in de zomermaanden een bekende surfspot, er komen surfers vanuit de hele wereld hier naartoe voor de prachtige golven. Leuk om naar te kijken, of wellicht boek je ter plaatse een surf-les! In het plaatsje vind je een relaxte backpackersfeer, en er zijn hier volop kleine eettentjes, winkels, surfscholen en barretjes.

 

Dag 2 (of 3): vrije ochtend in Arugam Bay, door naar Tissa, einde van deze invoegbouwsteen
Als je vandaag vroeg opstaat kun je genieten van de zon die opkomt uit de Indische Oceaan, en de vele gekleurde vissersbootjes op het strand. Als je kiest voor de 3-daagse invoegbouwsteen, heb je vandaag de hele dag vrij! Je kunt natuurlijk heerlijk relaxen op het strand, maar ook in de omgeving is genoeg te doen. Je kunt pad gaan naar de laguna en ter plaatse een kano huren, of een bezoek brengen aan een van de vele prachtige natuurparken in de omgeving. Ook vind je mooie tempels bij Pottuvil, het stadje iets verderop. Vanuit Arugam Bay reis je op dag 2 of 3 verder naar Tissa waar je de bouwsteen Sri Lanka Compleet vervolgt!

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656